Getuigenoproep inzake zedenmisdrijf

Kampen – De politie is een grootschalig onderzoek gestart nadat een 17-jarig meisje uit Kampen in de nacht van zaterdag op zondag 4 september op de Flevoweg slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Omstreeks 3.00 uur fietste het meisje op de Flevoweg. Tussen de Prisma court en het tankstation werd zij door een nog onbekende man van haar fiets getrokken. Na het incident vluchtte de man weg. Het meisje is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie startte direct een onderzoek. Zo werd vannacht door de technische recherche sporenonderzoek verricht op en rond de plaats van het incident.

Politieonderzoek

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Van de verdachte is op dit moment nog geen duidelijk signalement beschikbaar. Heeft u in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september op of rond de Flevoweg in Kampen iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Zondagmiddag was de technische recherche opnieuw aanwezig en druk in de weer met het onderzoek. Ook werd er weer gebruik gemaakt van een speurhond.

Politieonderzoek


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673