Gezellig Café Gaat Weer van Start

Ingezonden bericht

Op 4 november is het weer zo ver. Dan gaat het seizoen 2021/2022 van het Gezellig Café weer van start. Het Gezellig Café is een ontmoetingsplek voor mensen met verschillende beperkingen dat een keer in de 2 weken samen komt om te darten en andere gezellige dingen te doen.

Onder deze andere gezellige dingen vallen bijvoorbeeld een spelletjes avond, karaoke, kaarten maken en bingo. Het darten is iets wat elke vier weken terug keert en waar wij een toernooi van maken. De avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen om 21:30 uur en zijn altijd op donderdag. Je bent natuurlijk vrij om eerder weg te gaan. De entree is €2,50 en de entree voor een speciale avond kost €5,-. Het drinken kan je kopen aan de bar. De datums van 2021 zijn: 4 november, 18 november, 2 december en 16 december. De avonden worden gehouden in ’t Meer, Oosterholtseweg 11, 8271 PS IJselmuiden (dit is achter sporthal Oosterholthoeve).

Wij zijn altijd op zoek naar bezoekers en vrijwilligers. Wil je eens langs komen, heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan. Je kunt bellen naar 06 – 20790439 of mailen naar gezelligcafe@hotmail.com Ook kun je ons vinden op Facebook met de volgende link: https://www.facebook.com/gezelligcafe/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*