donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportGeen winst voor BC Kampen

Geen winst voor BC Kampen

-

 

Na de goede resultaten van vorige week hoopten de teams van Badmintonclub Kampen dit weekend ook in uitwedstrijden punten te pakken. Het lukte beide teams echter niet te winnen: BC Kampen 1 verloor in Wezep met 5-3 van Badminton ’80 1, BC Kampen 2 in Heerde met 5-3 van Heerder BC 3.

images

BC Kampen 1 begon zeer sterk en won beide dubbelpartijen. Dat goede dubbels geen garantie geven voor de singles bleek echter al gauw; ondanks spannende partijen en meerdere driesetters gingen alle punten van de enkels naar de Wezepers.

Met 4-2 ging BC Kampen 1 de slotpartijen in. Als het beide mixen zou winnen, zouden de punten eerlijk verdeeld worden. In drie sets pakten Matthijs van Dijk en Gerda Flentge-Bakker hun punt, maar Tjalling Beemer en Wendy Dam konden helaas niet op tegen hun tegenstander. 5-3.

BC Kampen 2 reisde voor zijn wedstrijd naar Heerde, waar het niet lekker begon: zowel de dubbels als de meeste singles gingen verloren.  Toen het Tjesse van der Wal echter wél lukte zijn tegenstander te verslaan, putte ook de rest van het team daar moed uit. De overwinning was niet meer te redden, de eer van de Kampenaren nog wel. Door beide mixpartijen te winnen kwam het team terug van 5-1 tot 5-3, wat tevens de eindstand van de wedstrijd was.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen