Go-­‐Ahead Kampen bouwt voort op huidige selectie

go-aheadSolide basis voor ambities in nieuwe voetbalseizoen 2015-­‐2016

Go-­‐Ahead Kampen gaat met een ongewijzigde selectie het nieuwe voetbalseizoen 2015-­‐2016 in. Nagenoeg alle spelers hebben inmiddels overeenstemming bereikt met de club dat zij ook in het komende seizoen uitkomen in het eerste elftal van de voetbalvereniging. In de huidige spelersgroep ziet het bestuur van Go-­‐Ahead Kampen een solide basis om de ambities van de vereniging waar te maken.

De club maakt er geen geheim van dat ze inzet op terugkeer naar de hoofdklasse. Murat Acikgoz, Madih Doufikar, Samir Merraki en Jurrian Zandbergen blijven naast Arjan Wiegers, Jeroen van den Bosch, André Timmerman en Kevin Smit als sterkhouders verbonden aan Go-­‐Ahead Kampen. De club kwam eerder al tot een akkoord met Tim Noordman, Laurens van Keulen, Nick Bakker, Nick Hendriks, Rienk van de Wetering, Niek Bongers, Ruben van de Veer, Nick van der Kooi, Jochem de Wilde en Jeffrey van Ommen.

Het bestuur van Go-­‐Ahead Kampen spreekt hiermee het vertrouwen uit in de huidige selectie, die zich dit seizoen na een teleurstellende eerste seizoenshelft zo uitstekend wist te herpakken in de tweede helft. De club heeft zich in het weekeinde tegen rivaal DOS Kampen definitief veilig gespeeld in de 1e Klasse D van het zaterdagamateurvoetbal. Binnen de selectie is nog beperkt ruimte voor nieuw bloed. In de komende weken zijn er gesprekken met een aantal potentiële spelers, die het elftal nog verder kunnen versterken, onder wie een aantal talenten uit de eigen jeugdopleiding.

Selectiespeler Edwin Starke blijft volgend seizoen verbonden aan het eerste elftal als assistent van denieuwe hoofdtrainer Edwin van Nijen. Keeper Jasper Fix heeft bekend gemaakt dat hij in verband met zijn arbeidsomstandigheden zijn tweejarige contract bij de club wil ontbinden. Hij wil volgend seizoen uitkomen voor IJVV. Go-­‐Ahead Kampen wil zijn vertrek aangrijpen om de selectie nog uit te breiden met een zeer ervaren keeper ter ondersteuning van het keepersteam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*