maandag, september 16, 2024

HomeRegiosportGO-Ahead behaalt Indrukwekkende 4-2 Overwinning op Jubbega

GO-Ahead behaalt Indrukwekkende 4-2 Overwinning op Jubbega

-

Afgelopen zaterdag boekte Go-Ahead Kampen (GAK) een belangrijke zege in Friesland, waar ze Jubbega met 4-2 versloegen. Ondanks het missen van vijf ervaren spelers, wisten vijf talenten uit het tweede elftal een uitstekende prestatie te leveren. De avond begon met een tegendoelpunt in de 8e minuut, maar GAK herstelde zich met kansen, waaronder een schot op de lat van Jeffrey Bos. In de 40e minuut zorgde een handsbal voor een penalty, die Wilbert Wessels benutte, wat resulteerde in een 1-1 ruststand.

In de tweede helft nam GAK het voortouw. Myron Doumbouya en opnieuw Wilbert Wessels brachten de stand op 1-3 binnen twee minuten. Nico Veldman voegde een vierde doelpunt toe in de 72e minuut, waarmee de wedstrijd beslist was. Hoewel Jubbega nog een laat doelpunt scoorde, eindigde de wedstrijd in een 4-2 overwinning voor GAK.

Komende zaterdag staat Broekster Boys op het programma in Kampen. De ploeg van hoofdtrainer Patrick Zwart, momenteel op de 5e plaats met 27 punten uit 16 wedstrijden, belooft een interessante uitdaging te worden.