Go-Ahead haalt talentvolle doelman.

Als TC zijnde zijn we content dat het voor het sluiten van de overschrijvingstermijn toch nog is gelukt om een vervanger voor de stoppende Renee Agterhuis te vinden.

Doelman Steven Vonk maakt deze zomer de overstap van DOS Kampen naar Go-Ahead Kampen. We zijn de afgelopen periode heel druk bezig geweest om deze positie in te vullen en dat was zeker geen makkelijk proces. Veel keepers lagen al vast voor komend seizoen, maar met Steven halen we een talentvolle doelman in huis.

De 19-jarige Steven Vonk doorliep de jeugdelftallen bij DOS Kampen en was afgelopen seizoen actief in het beloftenelftal. Hij is zelf blij met zijn overstap: ‘’Bij DOS Kampen werd de situatie omtrent de keepers een stuk lastiger voor volgend seizoen, mede door de komst van Justin Bruins van KHC zou ik te weinig minuten gaan maken. Dit zou veel invloed hebben op mijn ontwikkeling. Bij Go-Ahead Kampen verwacht ik veel te gaan spelen in het beloftenelftal en ik hoop uiteindelijk door te gaan groeien naar een plek als vaste doelman in het 1e.’’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*