woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportGo-Ahead Kampen heeft een akkoord weten te bereiken met Nico Veldman en...

Go-Ahead Kampen heeft een akkoord weten te bereiken met Nico Veldman en Simon van der Halm

-

De TC van Go-Ahead Kampen heeft een akkoord weten te bereiken met Nico Veldman. De 26-jarige aanvaller stond in de belangstelling van andere clubs uit de regio, maar heeft toch besloten om zijn contract bij de rood-gelen met één seizoen te verlengen tot en met de zomer van 2024.

Veldman gaat daarmee voor zijn 3e op één volgende seizoen bij GAK. In 2015 maakte hij zijn debuut in het 1e van SVI. Na twee seizoenen kwam hij naar Sportpark ‘’Middenwetering’’. Daar maakte hij vooral in de 2e seizoenshelft indruk, maar had toen al besloten om terug te keren bij SVI. Na drie goede jaren bij SVI kwam hij terug bij Go-Ahead Kampen. Sinds de zomer van 2021 is de behendige speler weer actief in Kampen. In de afgelopen twee seizoenen was hij tot op heden goed voor 13 goals en vele assist en we zijn blij en tevreden dat Nico heeft aangegeven te willen blijven.

Nico Veldman: ‘’Ondanks dat er veel spelers komen en gaan, zie en geloof ik nog steeds in de potentie van deze club. Zelf had ik ook andere keuzes kunnen maken, maar dat heb ik niet gedaan. Ik wil graag deel uit maken van Go-Ahead Kampen en denk ook een bijdrage te kunnen leveren om iets moois neer te zetten.’’

Tristan van Zuiden heeft besloten om te vertrekken naar Batavia’90. De 19-jarige aanvaller gaat voor een nieuw avontuur. We bedanken Tristan voor zijn inzet en wensen hem veel succes toe in Lelystad.

Naast het verlengen van Nico Veldman is de TC ook tot een overeenstemming gekomen met Kampenaar Simon van Halm. De spits speelde in de jeugd bij Go-Ahead Kampen en vertrok in 2011 naar Zalk. Daar scoorde hij in 11 seizoenen 109 keer. Dit seizoen zou hij eigenlijk in een vriendenteam bij GAK gaan voetballen, maar werd hij tot op heden door de technische staf vier keer als invaller gebruikt in ons vlaggenschip. Komend seizoen is hij een volwaardig lid van de 1e selectie.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen