Go Ahead Kampen laat punten liggen in Barneveld

Door robert Hamer

 

De rood gelen hebben vanmiddag in Barneveld met 3-1 verloren van SDVB. Het was geen hoogstaand duel en kansen waren er nauwelijks te noteren aan Go-Ahead Kampen zijde. Ook de thuisploeg speelde niet groots, maar op de zege viel niets af te dingen. Al met al een teleurstellende middag voor iedereen die Go-Ahead Kampen een warm hart toedraagt.

 

go-aheadIn de 17e min een prima individuele actie van Rob Knul. Hij speelde op de achterlijn Andre Timmerman door zijn poortje en haalde vervolgens hard in de korte hoek uit, 1-0. Rienk van de Wetering moest in de 28e minuut met een blessure het veld verlaten. Zijn vervanger was Yannick Groen. Na een half uur spelen wist de thuisploeg de marge te vergroten naar 2-0. Eliza Abraham ging tussen 2 verdedigers door en 1 op 1 met doelman Reinier Romkes maakte hij het koelbloedig af en schoot de bal in de verre hoek, 2-0. Vlak voor rust dan toch de aansluitingstreffer. Na 43 minuten belandde een vrije trap van Madih Doufikar voor de voeten van Jurrian Zandbergen. Die wist bij de 1e paal knap te scoren, 2-1. Een belangrijk moment zo vlak voor de rust en de spanning in de wedstrijd was weer terug !!

Na de rust had Go-Ahead een veldoverwicht en de rood-gelen probeerden het echt wel, maar kansen werden er niet gecreëerd. SDV Barneveld had de zaakjes achterin goed op orde en dat gaf vandaag de doorslag. Na 79 minuten werd de wedstrijd definitief beslist. Vanaf de rechterkant hadRicardo Mengerink een uitstekende voorzet op maat in huis waarna Paul Daalmeijer goed voor zijn man kwam en de 3-1 aantekende. In het laatste kwartier speelden de blauw-witten de wedstrijd professioneel uit. Eindstand 3-1.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*