Go-Ahead Kampen maakt selectie rond

go ahead

KHC-middenvelder Leroy Knol verruilt het blauwwitte shirt voor een roodgeel tenue.

Middenvelder Leroy Knol verruilt KHC voor Go-Ahead Kampen. Met de komst van 22-jarige Kampenaar is de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 rond. Leroy Knol staat bekend als een allround middenvelder die beschikt over een uitstekende traptechniek. Hij is geen onbekende bij Go-Ahead Kampen. Hoewel hij sinds zijn debuut op zijn 15e in het blauwwit van KHC uitkomt, is hij als trainer van C1 ook al jaren vertrouwd met het roodgele tenue.

In de selectie voor het nieuwe seizoen is Leroy Knol het vierde nieuwe gezicht naast de verdedigers Tanju Sahin (Duno Doorwerth) en Hussein Raza (ONS Sneek), en middenvelder Marc Hoekstra (CSV Apeldoorn). Hun komst werd al eerder bekend gemaakt. Uit de jeugdopleiding maken de broers Daan en Bram van Enk en keeper Chiel ten Hove de stap naar het hoogste niveau.

De selectie van Go Ahead Kampen voor 2016/2017 bestaat uit: Nick Bakker, Niek Bongers (keeper), Jeroen van der Bosch, Madih Doefikar, Niek van Enk, Bram van Enk, Daan van Enk, Yannick Groen, Nick Hendriks, Marc Hoekstra, Laurens van Keulen, Leroy Knol, Luuc Knul, Nick van der Kooi, Tim Noordman (keeper), Jeffrey van Ommen, Chiel ten Hove (keeper), Hussein Raza, Tanju Sahin, Andre Timmerman, Gerald Visscher, Ruben van der Veer, Rienk van de Wetering, Arjan Wiegers, Yorin Riezebos en Jurrian Zandbergen.

Van de spelers uit het team van het afgelopen seizoen keren de middenvelders Murat Acikgoz, Samir Merraki en Sjaak Buitink niet terug in de selectie. Ook keeper Reinier Romkes heeft afscheid genomen van het eerste elftal. Hij legt zich met ingang van het nieuwe seizoen toe op de keeperstraining binnen de club.

Voorlopige 1e selectie Go-ahead Kampen 2016-2017:

– Tim Noordman (4e seizoen)
– Niek Bongers (3e seizoen)
– Chiel ten Hove (komt uit de A1)

– André Timmerman (11e seizoen)
– Jeroen van den Bosch (8e seizoen)
– Rienk Van de Wetering (6e seizoen)
– Laurens van Keulen (3e seizoen)
– Jeffrey van Ommen (3e seizoen)
– Ruben van der Veer (3e seizoen)
– Yannick Groen (2e seizoen)
– Daan van Enk (komt uit de A1)
– Bram van Enk (komt uit de A1)
– Hussein Raza (komt van ONS Boso Sneek)
– Tanju Sahin (komt van Duno Doorwerth)

– Nick van der Kooi (5e seizoen)
– Nick Hendriks (4e seizoen)
– Niek van Enk (2e seizoen)
– Luuc Knul (2e seizoen)
– Gerhald Visscher (2e seizoen)
– Marc Hoekstra (komt van CSV Apeldoorn)
– Leroy Knol (komt van KHC)

– Jurrian Zandbergen (15e seizoen)
– Nick Bakker (6e seizoen)
– Madih Doufikar (4e seizoen)
– Arjan Wiegers (3e seizoen)
– Jorin Riezebos (2e seizoen)