Go Ahead Kampen méér dan tevreden over trainingskamp

Verslag trainingskamp Go Ahead Kampen

Afgelopen weekend (15,16 en 17 aug) stond er een trainingskamp gepland. In de afgelopen seizoenen is daar nooit aandacht aan besteed en daarom was dit toch wel uniek. Naast de 1e selectie waren ook de 2e selectie en de A1 aanwezig en dit maakte het tot een fantastisch geheel !!

Op vrijdagmiddag vertrokken we richting het accommodatie complex Alinghoek te Drouwen. Daar werden alle kamers ingedeeld en de koffers uitgepakt. Hierna werd er afgereisd naar het trainingscomplex bij de voetbalvereniging VV GKC. Dat lag op zo’n 8 minuten rijden. Hier werd een prima training afgewerkt. Bij terugkomst was er een leuke quiz georganiseerd door onze elftalleider Menno Jansma. Hierna werd er door sommigen nog gezellig gekaart en anderen waren onder het genot van een drankje met elkaar aan het praten.

go-ahead-kampenZaterdagmorgen werd er al vroeg opgestaan en ontbeten, gevolgd door een boswandeling en wederom een training. Hierna kwam de 1e selectie bij elkaar om afspraken door te nemen voor het komende seizoen. S’middags en s’avonds werden de wedstrijden afgewerkt bij Nieuw Buinen. De A1 moest om 15.00 uur aantreden en won zeer overtuigend met 2-11 van de A1 van Nieuw Buinen. Het 2e en het 1e moesten beiden om 17.00 uur aanvangen. Het 2e verloor met 4-2 en ons vlaggenschip speelde in een aantrekkelijke en open wedstrijd met 3-3 gelijk. Na terugkomst bij de accommodatie was er een gezellige BBQ. Er waren ook een aantal vaste supporters meegekomen en er hing een voortreffelijke sfeer. S’nachts is een grote groep nog op stap geweest in Stadskanaal en een aantal anderen zijn in Groningen geweest.

Zondagmorgen was niet iedereen fris en fruitig, maar toch werd er wederom een boswandeling gelopen. Het ontbijt was daarna weer goed verzorgd en na alles netjes te hebben opgeruimd kon iedereen nog lekkere broodjes worst, soep en koeken nuttigen. Rond 1 uur deed Jan Korte nog een toespraak, waarna er moe maar voldaan huiswaarts werd gekeerd door alle spelers en begeleiding.

Hieronder ziet u de meningen van onze nieuwe hoofdtrainer Jan Korte, onze aanvoerder Jurrian Zandbergen, Andre Timmerman en Jeroen van den Bosch over het afgelopen weekend:

– Jan Korte: ‘’ We zijn met het 1e, 2e en de A1 op stap geweest het afgelopen weekend en hebben naast het nodige plezier, serieus kunnen werken. Vrijdagavond, zaterdag ochtend goed getraind en s ’middags een hele nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen Nieuw Buinen. Wat betreft het sportieve gebeuren ben ik ook tevreden. S ’avonds zijn we als groep op stap geweest en dat is al bijzonder. Al met al een prima driedaagse.’’

– Jurrian Zandbergen: ‘’ Ik vond het een heel geslaagd weekend. Waarin het mooi was om te zien hoe iedereen met elkaar omging. Plezier heeft het hele weekend centraal gestaan. De gehele organisatie verdiend een dikke pluim.’’

– Andre Timmerman: ‘’ Geslaagd trainingskamp. In mijn ogen is het doel van zo’n weekend dat je als groep elkaar beter leren kennen en dichter tot elkaar komt, zodat je straks in de competitie voor elkaar wilt lopen/vechten voor elke meter. Als je dan bijna 3 dagen met elkaar optrekt, gebeurt dat vanzelf. Tijdens zo’n weekend speelt humor dan ook een belangrijke rol. Op die manier ga je elkaar nog meer waarderen. Daarnaast hebben Menno en Erick het weekend goed geregeld.’’

– Jeroen van den Bosch: ‘’ Ik vond het een goed georganiseerd weekend. Goede voorbereiding getroffen door Menno en Erick. Er was voldoende eten en drinken te nuttigen. Er hing tevens een gezellige sfeer in een mooie accommodatie. Ook het trainingsveld was prima bespeelbaar. Er was qua groep een eenheid zowel bij het 1e, 2e als de A1. Al met al zeer geslaagd. ’’

Bij deze willen we als Go-Ahead Kampen zijnde Groepsaccommodatie Alinghoek te Drouwen bedanken voor de gastvrijheid en de voetbalvereniging GKC voor het beschikbaar stellen van het trainingscomplex. Het was prima vertoeven voor jong en oud. Ook wil ik persoonlijk de organisatie een pluim geven. Menno Jansma en Erick Backhaus hebben in samenwerking met André Meijberg en de TC alles uitstekend georganiseerd. Het was top en zeker voor herhaling vatbaar !!

Robert Hamer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*