Go-Ahead Kampen place to be voor stoere meiden

Vriendinnendag illustreert hoe meidenvoetbal uitgroeit tot volwaardige tak
foto vriendinnendag 2016De place to be voor stoere meiden. Dat is waar voetbalvereniging Go-Ahead Kampen steeds meer naar uitgroeit. De vriendinnendag van vrijdagavond 20 mei past helemaal in dat beeld. Een oergezellig evenement dat de club organiseert om meiden kennis te laten maken met de voetbalsport en de gezellige sfeer binnen het meisjes- en damesvoetbal. Een avond vol voetbalplezier.

Go-Ahead Kampen zet zich in Kampen op de kaart als dé club voor voetbalmeiden. Om dit te onderstrepen krijgt het vrouwenvoetbal met ingang van het nieuwe voetbalseizoen ook bestuurlijk een volwaardige plek met eigen coördinatoren, trainers en een technische staf. Uit een doordacht beleidsplan blijkt dat de vereniging bij de junioren én de senioren voor elke leeftijdscategorie ten minste één damesteam wil. Liever nog twee elftallen, om meiden de keuze te geven tussen recreatief en prestatievoetbal. Het meidenvoetbal is in het afgelopen seizoen spectaculair gegroeid met 70%. De meiden vormen inmiddels 15 procent van het ledentotaal.
Met de vriendinnendag richt Go-Ahead Kampen zich vrijdagavond op meisjes van 8 tot 17 jaar, maar meiden en dames van alle leeftijden zijn welkom om een kijkje te nemen bij ons op de club aan de Buitenbroeksweg 2. Ook ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken naar de activiteiten en trainingsvormen van de meisjes. Bovendien is er voor ouders een rondleiding over het sportpark en een presentatie over meidenvoetbal. Het evenement begint om 18.30 uur.

Kortom, heb je interesse in meidenvoetbal in Kampen of wil je jezelf eens testen of het wel iets voor je is en ben je tussen de 8 en de 17 jaar, meld je dan aan voor de vriendinnendag. Hopelijk kunnen we je dan ook binnenkort als nieuw teamlid verwelkomen bij Go Ahead Kampen. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar goaheaddames@gmail.com.