Goede start voor Kampenion.

kampenion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampenion 1 is in de promotiegroep van de Hoofdklasse goed begonnen. De eerste van de drie wedstrijden was thuis tegen ENTAC 2 en dat leverde een dikke winst op: 8 – 2. Net als de uitwedstrijd in Enschede.

Ton Ringenier en Gert-Jan de Lange wonnen hun drie partijen en Ivan Hollander won er twee. Concurrent De Brug won met dezelfde cijfers zodat beide teams bovenaan nog steeds gelijk staan.
Het eerste jeugdteam dat in Landelijk B uitkomt, doet het ook prima. Het speelde thuis tegen FvT 1. Kampenion won met 6 – 4. Bertin Bos bleef ongeslagen, Julian Plette behaalde twee overwinningen en Wim Tillema ging met een overwinning naar huis. Daarmee staat Kampenion 1 nog steeds ruim bovenaan. Het kampioenschap in Landelijk B kan hun haast niet meer ontgaan.

Beginners, jeugd en senioren, welkom bij Kampenion

TTV Kampenion is al jaren een gezellige en succesvolle tafeltennisvereniging in Kampen en omstreken. Er wordt tafeltennis op allerlei niveaus gespeeld.
Van recreantenniveau tot en met de Nederlandse top bij de jeugd. Kampenion nodigt u uit om eens te komen kijken en natuurlijk ook om te tafeltennissen.
Kom gerust eens binnen lopen tijdens een training. Voor de jeugd is dit mogelijk elke woensdagavond vanaf 18.30 uur.
Ook is het voor senioren/recreanten mogelijk om mee te doen tijdens een training. Deze training vindt plaats op maandagavond vanaf 19:30 uur.
Let op: de eerste drie trainingen kun je gratis meedoen!
Kom eens kijken, en bovenal meedoen.
Contactgegevens:

Kampenion logo

De Maten 6 (in de hal bij The Real Gym)
e-mail: secretaris@kampenion.nl
website: www.kampenion.nl