woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurGoede voornemens? Ontdek en ontwikkel je talenten bij Quintus!

Goede voornemens? Ontdek en ontwikkel je talenten bij Quintus!

-

In het nieuwe jaar starten er weer volop nieuwe cursussen en workshops bij Quintus. Van schrijven, tot schilderen, lekker dansen, fotografie, nieuwe media, theater, djembé en nog veel meer!

Op vrijdag 17 januari zijn er gedurende de dag kennismakingsworkshops. Je kunt kiezen uit een aantal workshops en kijken of het iets voor je is. Van portrettekenen, tot literatuur tot open atelier textiel. Kijk op de website of er iets voor je bij is en schrijf je in voor woensdag 15 januari.

Wist je trouwens dat Quintus twee boeiende cultuurreizen organiseert? De eerste reis is een dagreis op zaterdag 29 maart 2014 en gaat naar Museum Schloss Moyland in Duitsland en het Museumkwartier in Den Bosch. De tweede reis is een 5-daagse reis naar Portugal, van woensdag 26 februari tot en met zondag 2 maart 2014. Kijk op www.quintuskampen.nl voor het programma en de kosten.

Quintus front

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen