woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurGouden Zaal Concert door talenten - Stedelijk Museum

Gouden Zaal Concert door talenten – Stedelijk Museum

-

 De Stichting Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen organiseert een aantal concerten voor haar Vrienden en andere belangstellenden. De programmering wordt verzorgd door João Ramos Marta, fluitdocent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en centrum voor kunsteducatie Quintus in Kampen. De concerten vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum in Kampen.

Studenten van de Jong Talentklas en van de vakopleiding van het ArtEZ Conservatorium zullen spelen. Zij spelen viool, cello, fluit en piano. Op deze middag zijn o.a. werken van J.S. Bach, F. Schubert, E. Grieg en C. Debussy te horen. De studenten hebben les van de docenten Sylvia van der Grinten, Karlien Bartels, Jeroen Reuling en Gudrun Bourel.

 Gouden Zaal Concert door talenten 10 november 2013 om 14.30 uur

Entree
De entree bedraagt voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen € 3,00.
Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs € 5,00.
U betaalt bij aanvang van het concert bij de ingang van de zaal.

Reserveren
De Gouden Zaal heeft een beperkte capaciteit, daarom is reserveren wenselijk. Dat kan (bij voorkeur) via e-mail bij mevrouw E. Schaaf, e.schaaf@kampen.nl, of telefonisch bij het museum, 038 33 17 361.

Aankomende concerten
Dit concert is een onderdeel van een reeks. Op 8 december 2013 speelt Het oILis Ensemble muziek uit de periode van de Barok op authentieke instrumenten uit de 18e eeuw. Op 12 januari 2014 spelen pianist Frank van Laar en de fluitist João Ramos Marta Franse muziek uit de 20e eeuw.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen