Grap loopt uit in terugkerend succes voor het 3e en 4e Wit-Blauw/Green Organics.

korfbal kampenonline

In 2015 vertrok het derde en vierde team van Wit-Blauw/Green Organics naar Istanbul om daar deel te nemen aan een korfbaltoernooi: “Een uit de hand gelopen grap”.

De grappenmakers van toen hadden vast niet verwacht dat het zo uit de hand zou lopen. De reis naar Istanbul werd namelijk een groot succes. Maar liefst 22 spelers van het derde en vierde van Wit-Blauw/Green Organics genoten een week lang van korfbal, zon en de stad Istanbul.

Het was zelfs zo’n succes dat de spelers hebben besloten om ook dit jaar hun korfbalschoenen in te pakken en op reis te gaan. Net als vorig jaar zal Green Organics de shirts voor deze trip weer sponsoren. Korfbal mag dan een oer-Hollandse sport zijn, er zijn heel wat Europese landen waar deze sport gespeeld wordt. Aankomend jaar gaat de reis naar Lissabon. Naast deelname aan een outdoortoernooi zullen zij wedstrijden spelen tegen Alto do Moinho en CIF, twee plaatselijke korfbalverenigingen. Of ze met winst thuiskomen is nog onbekend, maar gezelligheid is verzekerd.