VIDEO – Gratis bidons tijdens eerste (warme) dag avondvierdaagse

DrinkWater-Jogg-logo“Ik loop op water en fruit de hele vierdaagse uit” ,de slogan waarmee JOGG Kampen de deelnemers van de avondvierdaagse aanspoort tot gezond eet en drinkgedrag tijdens de avondvierdaagse.

JOGG Kampen is de lokale beweging die zich inzet voor een gezondere omgeving voor onze jeugd. “Vanavond stond JOGG vanaf 19.15 uur naast het stadhuis Kampen aan de Europa allee bidons uit te delen aan alle deelnemende kinderen van de avondvierdaagse. Dit was het einde van de eerste etappe. “Ze kunnen deze de volgende avonden vullen met kraanwater. Dit is een landelijke actie van JOGG NL, Albert Heijn, avondvierdaagse organisatie, Vitens en Chiquita” Ook delen we aan de start van de vierde dag bananen uit. Zo wensen we alle lopers een gezellige en gezonde avondvierdaagse toe.” Aldus de intiatiefnemers.

JOGG
Jongeren op Gezond Gewicht is een landelijke beweging, waar de gemeente Kampen aan deelneemt. JOGG zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Het is een lokale aanpak waarbij niet alleen ouders en gezondheidsprofessionals investeren in een gezonde leefstijl van de kinderen maar bijvoorbeeld ook winkeliers, bedrijven, scholen en de gemeente zelf. Het betreft dus een ‘community aanpak’. Meer informatie over JOGG Kampen en de Drinkwater campagne vindt u op www.jogg.nl/drinkwater

Contact
Meer weten over JOGG of wilt u een bijdrage leveren? Dat kan! Neem daarvoor contact op met Jenneke Bos, JOGG-regisseur in de gemeente Kampen via j.bos@kampen.nl of 038 – 3392984. Wilt u op de hoogte blijven van JOGG? Volg ons dan op twitter @JOGGKampen, of volg ons op Facebook.