Grote Kamper Popquiz terug op het nest

PopQuiz1

KAMPEN – In het vernieuwde Ukien vindt traditioneel op de eerste zondag van het jaar de Grote Kamper Popquiz plaats. Na een jaar te zijn uitgeweken naar de Stadsgehoorzaal in verband met de verbouwing keert het muzikale vragenspektakel zondag 4 januari terug op het nest. Het is de zevende keer dat de quiz plaatsvindt: inmiddels strekt het deelnemersveld zich uit tot ver buiten de regio.

Vorig jaar streek Eric Meijer uit het team Alternative Five er met de eer. De Popquiz bestrijkt een tijdsbestek van vijftig jaar, met de nadruk op het afgelopen jaar. Er zijn mooie prijzen te winnen voor het winnende team en voor de individuele winnaar. Ook dit jaar wordt de quiz samengesteld en gepresenteerd door Marijke de Boer, Bas Nijhof, Anne Louise Sikkema.

De aanvang van het evenement is 16.00 uur, de deuren van ‘t Ukien openen om 15.30 uur. De kosten bedragen 25 euro per team van maximaal vijf personen. Dit is inclusief maaltijd. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar grotekamperpopquiz@gmail.com met de teamnaam en het aantal teamleden. Voor vragen en opmerking kan u terecht op de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/grotekamperpopquiz.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*