Heel Kampen Loopt mee

Toffe actie met de app ‘Ommetje lopen’

De buurtsportcoaches van Sportservice Kampen organiseert een hele toffe actie met de app ‘Ommetje lopen’ van de Hersenstichting in samenwerking met Sportcentrum Sonnenberch, Sportcentrum Argendos, PowerWalkingClub Kampen, Active Fit Jump Club, Hanzestad Kampen, Stadsarchief, Sport2000 en Intertoys.

De buurtsportcoaches vinden het belangrijk dat inwoners van de gemeente Kampen in beweging komen en blijven bewegen. Ook in deze bijzondere tijd dat veel sporten nog steeds niet door kunnen gaan. Bij het wandelen ligt de drempel een stuk lager om even naar buiten te gaan en te bewegen. De app geeft je net even dat duwtje in de rug om elke dag even een ‘ommetje’ te lopen.

Sportservice Kampen heeft 4 teams gemaakt in de app. Elk team bevat een andere leeftijdscategorie. Als je actief deelneemt aan een team maak je elke week kans op toffe prijzen. Elke week wordt er een prijs verloot, zodat iedereen evenveel kans maakt. Ook als je iets later bent ingestapt. Deze verloting is live te volgen op onze Instagram account. Meer informatie is te vinden op www.heelkampenbeweegt.nl en op Facebook en Instagram van HeelKampenBeweegt.