Help! Mijn kind heeft een iPad nodig voor school ?!

Wat gaat mij dit kosten? En welke dan?


Daar komen ze…Mama! Papa! Ik heb een iPad nodig voor school! Ze roepen het met een big-smile. Ze zijn er helemaal klaar voor, maar nu jij nog. Paniek! Wat gaat mij dit kosten? En welke dan? De hoogste tijd om een paar ervaringsdeskundigen te spreken. Hoe werkt het met een iPad op school en welke versie kan je het beste aanschaffen?

Kim de Roos, middelbare scholier: ‘Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik een iPad nodig had voor school. Wie wil dat nou niet? Verplicht een iPad aanschaffen voelde als een feestje. Mijn ouders waren iets minder vrolijk maar samen zijn we op zoek gegaan naar een goed exemplaar. Ik heb mijn iPad uiteindelijk gekocht bij MacHelp want dat is makkelijk in de stad. Zij hebben de iPad ook gelijk geïnstalleerd. Als er wat mee is kan ik een afspraak maken en word ik snel geholpen. Ik gebruik de iPad heel veel, bij elke les. Bijvoorbeeld om dingen op te zoeken, om notities te maken, om berichten te sturen en om video’s te maken. Mijn tip voor andere kinderen die naar de middelbare school gaan is: koop een ruime tas! Die van mij was net iets te klein voor de iPad, een aantekeningenschrift en nog een paar boeken. Dan is het elke keer proppen en dat is niet handig!’

Dennis Bijl, eigenaar van MacHelp: ‘Even een iPad aanschaffen voor je zoon of dochter die naar de middelbare school gaat is een hele investering. MacHelp denkt daar graag over mee levert de iPad zo voordelig mogelijk. Naast nieuwe iPads leveren wij ook Refurbished Apple iPads aan. De voordelen daarvan wegen eigenlijk niet op tegen een nieuw exemplaar. De Refurbished Apple producten zijn goedkoper maar hebben dezelfde kwaliteit als nieuwe producten, soms zelfs beter. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie op de Refurbished producten. Wat mij erg aanspreekt is dat de Refurbished producten beter zijn voor het milieu, ze krijgen namelijk een tweede leven. Voor middelbare scholieren uit Kampen is het handig om de iPad lokaal te kopen. We kunnen helpen bij de installatie en ondersteunen met support als dat nodig is. Ons Apple Support Team staat altijd klaar!

Wil je meer weten of een iPad aanschaffen? Bekijk dan hier de voordelige deal. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*