Het doek valt voor Music of the Night – Oranje

Drie seizoenen lang hebben vele toeschouwers in zowel binnen- als buitenland kunnen genieten van de show Music of the Night. De door Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden gebrachte muzikale vertolking van de musical Phantom of the Opera.

oranje phantomTaptoe Hardenberg, welke op zaterdag 19 september plaatsvond, was het laatste showoptreden van Oranje in 2015. Het doek is nu definitief gevallen voor Music of the Night. Oranje heeft dit muzikale hoofdstuk symbolisch afgesloten door onze eigen Phantom te laten verdwijnen tijdens de afmars en het verhaal van the Phantom of the Opera na 3 jaar af te maken.

Voor Music of the Night is Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden de samenwerking aangegaan met Corps Style Concepts. Dat heeft een goed resultaat opgeleverd. Naast de vele showoptredens heeft Oranje met deze show deelgenomen aan het ODSC in Assen in 2013 en behaalde daar 82.00 punten in de middenklasse Op het WMC 2013 behaalde Oranje een zilveren medaille in de First Division Show. (82.11 punten)

De afgelopen periode hebben de muzikanten en instructie van Oranje zich vol ingezet om de laatste optredens van 2015 tot een succes te maken. Op de achtergrond is ook al volop gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw showconcept, de opvolger van Music of the Night. Diverse ideeën en voorstellen hebben uiteindelijk geleid tot een nieuw showthema welke de titel Concert’O heeft meegekregen. Oranje neemt u vanaf seizoen 2016 in Concert’O mee in een beleving: verwacht het onverwachte. De komende maanden zal meer nieuws bekend gemaakt worden over dit nieuwe showconcept. Houd daarom onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl en de social media in de gaten.

oranje phantom3

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*