Het Stedelijk Orkest Kampen presenteert: Great Britain

great britain pr2Het Stedelijk Orkest Kampen zal zaterdagavond 13 juni haar jaarlijkse concert in de Stadsgehoorzaal in Engelse sferen opvoeren. ’Great Britain’ zal als een rode draad door het afwissende programma lopen.

Zoals men van het Stedelijke gewend is, moet het een vlot lopende voorstelling worden, waarbij de toeschouwers getrakteerd op een gezellig avondje uit! Heeft u dus zin aan een leuke muzikale avond, reserveer dan kaarten via: secretaris@stedelijkorkest.nl U bent van harte welkom! De gereserveerde kaarten zullen dan een half uur voor aanvang van de voorstelling klaar liggen aan de kassa.

Het Stedelijk Orkest Kampen is opgericht in 1842 en is daarmee een van de oudste muziekverenigingen in Nederland en bestaat tegenwoordig maar liefst uit 7 onderdelen: De SOK- en StOKkids, het leerlingenorkest, boerenkapel de Kampereilanders, de Malletband, Het Stadskoor en het Harmonie Orkest. Bij onze vereniging is het goed vertoeven en is er voor iedereen die wat met muziek heeft in elke leeftijdscategorie wel wat te vinden, heeft u interesse om eens een kijkje te nemen bij een onderdeel van onze vereniging, kijk dan even op www.stedelijkorkest.nl en kom gerust langs! Van harte welkom.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*