Hoog niveau bij Clubkampioenschappen Kampenion

Kampenion

Afgelopen zaterdag werden bij Kampenion de clubkampioenschappen voor jeugdspelers georganiseerd. Het was een druk bezet toernooi en dus een lange middag.

Het toernooi was bij het enkelspel verdeeld in een A-poule, voor spelers van landelijk niveau, en een B- en C-poule, voor de overige spelers.
Toernooidirecteur Ralph Trip wist alles in goede banen te leiden en na een aantal zeer spannende wedstrijden konden de bekers verdeeld worden. Winnaar van de A-poule en clubkampioen bij de jeugd werd Julian Plette. Hij ging met de wisselbeker naar huis. Tweede werd Wim Tillema, Thomas Niemeijer behaalde de derde plek

In de B-poule was de winnaar Simone Lieftink. Tweede werd Roelard Bos en derde Marco Antonides. De C-poule werd gewonnen door Marinus Zagt, voor Dinant van de Heuvel. In het dubbeltoernooi versloegen Thomas Niemeijer en Danny Bruins het dubbel Julian Plette en Bertin Bos. Het dubbelspel in de B-poule werd gewonnen door Bert Beks en Roelard Bos. Tweede werden daar Jomar Schilder en Simone Lieftink. Het was een sportieve en succesvolle middag.

Een week eerder vonden de clubkampioenschappen voor senioren plaats. De winnaar werd Ivan Hollander, die in de finale Ton Ringenier versloeg.