Houtman stopt na dit seizoen bij korfbalvereniging Wit-Blauw/Green Organics

Vanwege ontwikkelingen bij zijn (oude) club, heeft Marc Houtman besloten om het einde van dit seizoen te stoppen als trainer/coach van Wit-Blauw/Green Organics.

Hiermee komt een einde aan de samenwerking met Houtman en Wit-Blauw. Twee jaar geleden kwam Houtman over als coach van Unitas A1.

Houtman kijkt terug op een goede periode bij Wit-Blauw. “Wit-Blauw is een mooie en prettige vereniging om als hoofdtrainer aan de slag te zijn. De klik en samenwerking met de staf, selectie en vereniging was nog steeds goed. Er was in eerste instantie geen aanleiding om niet door te gaan bij Wit-Blauw. Unitas -mijn oude club- heeft mij, toch wel onverwachts, vanwege de langere termijn en de sportieve uitdaging uiteindelijk toch van gedachten laten veranderen. Deze uitdaging wil ik toch graag aan gaan. Dit start uiteraard pas volgend jaar en voor nu ligt de prioriteit op de zaalcompetitie. Ik ben ervan overtuigd dat wij met Wit-Blauw dit jaar op mooie wijze gaan afsluiten.”

Wit-Blauw wenst hem alvast veel succes bij Unitas en kijken met veel vertrouwen uit naar de rest van dit seizoen. Voor de technische commissie nu zaak om snel te schakelen, inmiddels zijn de eerste lijntjes met een vervanger uitgezet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*