woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurIerse Sessie in de foyer van Quintus

Ierse Sessie in de foyer van Quintus

-

Ben jij dol op Keltische muziek en bespeel je een muziekinstrument of zing je graag? Schuif zaterdag 18 november tussen 14.00 en 17.00 uur aan bij de (gratis) Ierse Sessie in de foyer van Quintus om samen een middagje ongedwongen muziek te maken, onder leiding van Annemarie de Bie!

Quintus is 18 november in de ban van Ierland! Annemarie de Bie – zangeres, fluitiste en bodhránspeelster van de band Fling – komt naar Kampen en geeft in de ochtend een workshop Bodhrán (=VOL). In de middag leidt zij een inspirerende Ierse Sessie in de foyer van Quintus voor alle instrumenten en alle niveaus. Annemarie geeft zangers en instrumentalisten inspirerende tips & tricks. Quintus heeft ervoor gekozen om ook alle ruimte te geven aan beginners. Iedere deelnemer kan dus op zijn of haar eigen niveau meedoen en zelf liedjes inbrengen.

Reserveren
Iets voor jou? Neem je bodhrán, fluit, viool of ander instrument mee en schuif aan om samen een middagje ongedwongen muziek te maken! Er is beperkt plek, dus reserveer wel even een gratis ticket via de agenda op quintuskampen.nl. Wil je alleen komen luisteren en genieten van de Keltische muziek? Dat kan! Publiek is (zonder ticket) van harte welkom bij de Ierse Sessie tussen 14.00 en 17.00 uur aan de Vloeddijk 38 in Kampen. De koffie/thee staat klaar!

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen