IJ.V.V. wil zich revancheren op Hellendoorn.

Dat drie geweldige goals die IJVV zaterdagmiddag maakte tegen ASC’62 in Dalfsen  geen garantie was voor drie punten wisten we wel.Na een matige eerste helft waar we voor rust op achterstand kwamen, zagen we in de tweede helft een herboren IJVV. IJVV was op alle fronten de bovenliggende partij. Er komt altijd wel weer een fase als we boos worden de tegenstander het vuur aan de schenen kan worden gelegd.Je hebt dan wel de pech dat een grote kans voor het einde, niet wordt benut anders gaan de punten alsnog mee naar IJsselmuiden.

IJVV -1
We hebben de tweede helft wat anders gespeeld met twee spitsen en Lenhard de Velde er achter. Het beviel mij en de spelers goed.
Dat gaan we de komende tijd uitwerken naar de nacompetitie toe.Er zit op de selectie momenteel geen druk, er kan vogelvrij worden gevoetbald.
We hebben nog een appeltje te schillen met v.v.Hellendoorn.De eerste competitiewedstrijd verloor IJVV daar met 4-1 iedereen was verrast de staf,maar de spelers ook.v.v.Hellendoorn is een middenmoter en de mogelijkheid is er dat ze nog voor een van de laatste plaatsen in aanmerking komen.
Ze zullen  gedreven naar IJsselmuiden toekomen. Maar wat in Hellendoorn is gebeurd zal zaterdagmiddag niet gebeuren besluit trainer Brugt Bergsma. We beschikken over een bijna complete selectie, waarvan afwezig zijn Jorian Wellenberg, Marc van Dieren is geschorst.Ondanks dat Lenhard de Velde zaterdag j.l. uitviel is hij er tegen v.v. Hellendoorn  zeker bij, hij heeft deze week 3 avonden getraind.
Om 15.00 uur zal scheidsrechter de Heer J.D. Hendriksen op sportpark Den Uithoek het  fluitsignaal  geven voor de wedstrijd IJVV – v.v. Hellendoorn.