woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurIJsselacademie houdt magazijnverkoop

IJsselacademie houdt magazijnverkoop

-

Houdt u van geschiedenis? Van streektaal? Leest u graag? Dan kunt u uw slag slaan en boeken kopen met 50% korting. Een actie speciaal voor donateurs die ons al lang ondersteunen, maar ook voor lezers die nu donateur worden. U bent van harte welkom in het Pesthuis aan de Molenstraat 28A in Kampen.

Halverwege 2014 verhuist de IJsselacademie naar het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. De samenwerking tussen onze twee organisaties wordt dan geïntensiveerd. Omdat de voorraden boeken niet volledig kunnen meeverhuizen, houdt de IJsselacademie een donateursactie in de vorm van een magazijnverkoop. Op alle titels verschenen tot en met 2012 krijgen donateurs 30% extra korting (= 50% korting op de verkoopprijs). Voor bestaande donateurs een mooie gelegenheid om een cadeau-aankoop te doen, voor anderen een prima moment om nu donateur van de IJsselacademie te worden.

Oude, jonge én nieuwe donateurs zijn van harte welkom op

woensdag 26 maart, van 12:00 – 16:00
donderdag 27 maart, van 12:00 – 16:00
zaterdag 29 maart, van 10:00 – 15:00.

Eind 2013 hebben de besturen van de IJsselacademie (IJA) en het Historisch Centrum Overijssel (HCO) te Zwolle het besluit genomen tot een intensieve samenwerking. We brengen zo de onderzoeksfunctie voor streekcultuur (IJA) samen met de beheerstaak voor archieven en andere erfgoedinformatie (HCO). Concreet betekent dit dat de organisaties gezamenlijk gaan werken aan één programma Cultureel erfgoed van Overijssel, dat er gewerkt gaat worden vanuit één organisatie en dat de IJsselacademie verhuist van Kampen naar Zwolle. Waarbij de merknaam IJsselacademie blijft bestaan en er vooralsnog twee zelfstandige besturen blijven. Als kennis- en onderzoekscentrum blijft de IJsselacademie dus voortbestaan, in een ander organisatorisch jasje.

Voor meer informatie: info@ijsselacademie.nl

ijsselacademie

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen