IJTC investeert in jeugd door fantastisch resultaat sponsoractie

ijtc

Vol trots ontving IJTC afgelopen week de cheque met het eindbedrag van de Boni Jeugdsponsoractie. De tennisvereniging mag maar liefst 618 euro investeren in de jeugdafdeling.

Een fantastisch bedrag voor de vereniging uit IJsselmuiden. Jeugdbestuurslid Jeroen Pelleboer is blij zéér tevreden met het eindbedrag. “Ook ben ik trots op de vrijwilligers en jeugdleden van onze club die hebben geholpen met de actie”, zegt hij. Twee maanden lang konden klanten van Boni de munten die zij kregen na het doen van boodschappen, in een koker stoppen.

Bij de supermarkt kreeg IJTC van BONI de mogelijkheid om reclame te maken voor de vereniging en om klanten over te halen hun munt in de koker van IJTC te stoppen. “Door de actie is de bekendheid van IJTC toegenomen”, weet Pelleboer. “Daarvoor wil IJTC BONI bedanken.” IJTC is verplicht om het bedrag in de jeugdafdeling van de tennisvereniging te investeren. “Waarin we het bedrag gaan investeren is nog niet bekend”, aldus Pelleboer. IJTC gaat zorgvuldig bekijken wat de jongste tennissers nodig hebben. Een goede investering kan als gevolg hebben dat IJTC nieuwe jeugdleden mag verwelkomen.

Voor meer informatie over IJTC en jeugdtennis, kijk op www.ijtc.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*