IJTC toont veelzijdigheid tijdens open dag

 

De IJsselmuider Tennis Vereniging (IJTC) opent zet op zaterdag 14 juni de poort wagenwijd open. Tijdens de open dag op het tennispark is continu bedrijvigheid. Voor jong en oud het ideale moment om kennis te maken met de tennissport.

logoSportiviteit en gezelligheid zijn twee kenmerken van IJTC waarin de jeugd en de senioren gezamenlijk optrekken. Sportiviteit en gezelligheid staan dan ook centraal tijdens de open dag. Sportiviteit, omdat de hele dag door getennist wordt. ’s Ochtends is het de beurt aan de jeugd van IJTC. Zij hebben een jeugdspeldag. Onder leiding van trainster Kim Penninkhof doen zij vanaf 10.00 uur spelletjes die te maken hebben met tennis. Voor jongeren tot en met 16 jaar is dit het ideale moment om kennis te maken met de tennissport. Twijfel niet, kom naar IJTC en doe mee!~

’s Middags vanaf 14.00 uur komen gezelligheid en sportiviteit samen als de jeugd en senioren van IJTC zij aan zij met elkaar gaan tennissen. Dat doen zij tijdens het paard veulen toernooi. Traditioneel een clubtoernooi dat goed wordt bezocht. Voor geïnteresseerden in de tennissport een nuttig moment tijdens de open dag om naar het sportpark te komen. U leert medetennissers kennen, proeft de uitstekende sfeer van IJTC en er zijn genoeg aanspreekpunten om uw vragen over IJTC en tennis te beantwoorden.

Of om natuurlijk even te tennissen op de mini tennisbaan die IJTC heeft. Speciaal voor de jongste leden.

Jeu de boules
Sinds het voorjaar heeft IJTC twee jeu de boulesbanen. Deze zijn door vrijwilligers aangelegd, voldoen aan de internationale eisen en worden inmiddels door leden bespeeld. Vooral senioren die door fysieke ongemakken niet altijd meer kunnen tennissen, maar toch deel willen blijven uitmaken van de gezellige vereniging, gebruiken de banen. Dat past binnen de doelstelling van IJTC om jong en oud te kunnen laten sporten op het tennispark. Tijdens de open dag op zaterdag 14 juni kunnen geïnteresseerden in jeu de boules vragen stellen, de banen bekijken en jeu de boules spelen.

Het tennispark van IJTC is gevestigd op Grafhorsterweg 53A (naast de Lidl) in IJsselmuiden. De open dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Voor meer informatie over IJTC, kijk op www.ijtc.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*