dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenIngezonden: Gaat uw kleding naar Irak?

Ingezonden: Gaat uw kleding naar Irak?

-

Net als de afgelopen jaren kan ook dit jaar kleding en speelgoed worden ingeleverd voor onze medemens in Irak. Deze kleding zal dan op locatie worden uitgedeeld in de verschillende vluchtelingenkampen nadat deze door ongeveer 90 vrijwilligers is uitgezocht en gesorteerd. Inmiddels zijn er 60 transporten met kleding vertrokken in de afgelopen jaren. Helaas blijkt het nog steeds noodzakelijk te zijn. Er leven nog ongeveer 700.000 mensen in ongeveer 25 vluchtelingenkampen in Noord-Irak. Veel kinderen weten niet beter, hun toekomst is uitzichtloos door gebrek aan kleding, voedsel maar ook onderwijs.

 Van vrijdag 30 september tot zaterdag 8 oktober is het mogelijk om kleding en speelgoed in te zamelen voor deze mensen. Dat kan op verschillende locaties deze week.

 De Zande 42 te Kamperveen 

Zalmhof 8 in Grafhorst 

Lange Akker 14 in Kampen 

Graspieper 84a IJsselmuiden

 Lukt het deze week niet, op de locaties in Kamperveen en Grafhorst is het mogelijk om doorlopend kleding in te leveren.

 Op de website staat een ander genoemd wat er nodig is. Kijk daarvoor op https://www.hulpirak.nl/wat-is-er-nodig.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen