Inschrijving oudejaarsloop 2015 geopend

oudejaarsloop

De December maand is begonnen en langzaam komen de laatste dagen van het jaar 2015 dichterbij en traditiegetrouw organiseert AV Isala’96 op de laatste dag van het jaar de Oudejaarsloop van Kampen 2015.

De inschrijving voor de Oudejaarsloop 2015, is inmiddels geopend en een groot aantal heeft daar al gebruik van gemaakt. De organisatie hoopt er samen met deelnemers weer een prachtige editie van te maken. Vorig jaar liepen ruim 550 deelnemers mee op de verschillende afstanden en op de laatste dag van het jaar telt vooral de sportiviteit en gezelligheid. De slogan is niet voor niets: ‘Samen, sportief het jaar uit!’

Op donderdag 31 december klinkt het eerste startschot om 10:45 uur voor de kidsrun. 1200 meter voor de jeugd tot en met 12 jaar. Om 11:00 uur zal de melkbus klinken, waarna een groot lopers peloton het stadspark zal kleuren. De organisatie is trots op het feit dat de laatste halve marathon van Nederland dit jaar, op 31 december, in Kampen gelopen wordt. Naast de halve marathon kunnen deelnemers ook kiezen voor een of meerdere ronden van 3 kilometer door het stadspark.
Online inschrijven (met korting) kan tot en met dinsdag 29 december. Op de wedstrijd dag is er zoals altijd een na-inschrijving in sporthal de Reeve.

Meer informatie: www.avisala96.nl/oudejaarsloop

Bekijk hieronder de beelden van vorig jaar…