zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurInternationale Cultuuruitwisseling met de Duitse partnersteden Soest en Meinerzhagen

Internationale Cultuuruitwisseling met de Duitse partnersteden Soest en Meinerzhagen

-

Kampen, een stad vol fascinerende verhalen en betoverende kunst, wacht vol spanning op het aanstaande evenement dat de zintuigen zal prikkelen en de harten zal veroveren. Betreed de betoverende wereld van kunst en cultuur, waar de passie voor samenwerking en creatie hoogtij viert. Geniet samen met de Stichting “Kampen Internationale Samenwerking” van dit buitengewone kunstproject dat de kracht van samensmelting in de kunstwereld omarmt en viert. Dit bijzondere project wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Duitse partnersteden, Soest en Meinerzhagen.

Samen vormen we een brug tussen culturen en gemeenschappen, met het doel om gedurende een langere periode verbondenheid te creëren door middel van diverse kunstvormen. Dit evenement markeert het begin van een reis waarin we elkaar ontmoeten, inspireren en aanmoedigen door kunst.“, aldus de stichting KIS.

In het project werken acht deelnemers uit Kampen samen met acht deelnemers uit de partnersteden, Soest en Meinerzhagen. Het hoogtepunt van vindt plaats in de Bovenkerk. Hier worden de grenzeloze inspiraties gebundeld met de Duitse gasten om een baanbrekend project te creëren dat de zintuigen prikkelt, uitdaagt en het hart raakt. Het onderliggende thema is hier nog gehuld in mysterie, maar één ding is zeker: het zal een onvergetelijke ervaring zijn die grenzen verlegt en nieuwe inzichten verschaft.

Kom langs om dit creatief proces te volgen in de Bovenkerk te Kampen op: Zaterdag 28 oktober van 10.00 uur tot de finale afsluiting om 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen