Internationale Warandeloop Tilburg 2014 22/23 november

isalanieuws

De Warandeloop is 1 van de grootste crossen van Nederland, de afgelopen 2 jaar zelfs het toneel van de NK Cross. Ook dit jaar zijn weer een paar talentvolle Isala atleten naar Tilburg afgereisd, en niet zonder succes

Op zaterdag zijn altijd de wedstrijden van de pupillen. Estelle Willems liep voor het eerst met zo’n grote internationale cross mee, en liep naar een mooie 14e plaats bij meisjes pupillen A 1ejaars.

Bij de jongens pupillen A 1ejaars liep Mika van Mierlo een sterke wedstrijd en pakte het zilver. Van Soufian Tamrouti werd veel verwacht omdat hij de afgelopen 2 jaar steeds de 1e Nederlander in zijn klasse was, dit jaar liep hij weer een sterke wedstrijd, en had ook een hele sterke eindsprint waardoor hij weer 1e Nederlander werd. Hij moest echter een Belgische jongen voor laten gaan die net 1 seconde voor hem finishte. Dus een fantastisch 2e plek in zo’n sterk veld.

De laatste 2 Isala atleten op de zaterdag waren Pieter van Wissen en Julian ten Hove, zij liepen de 1700mtr bij de jongens D 2ejaars, en kwamen op gepaste afstand van de top binnen. Pieter 21e, en Julian 32e.

Op zondag 23 november liep Irene Bijman mee bij de B-junioren, ze heeft een achterstand door een knie blessure, en ze zat daardoor niet goed in de wedstrijd en kwam op een 30e plaats binnen.

image

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*