zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurInterview Robert Roelink - Expositie Beurs van Berlage

Interview Robert Roelink – Expositie Beurs van Berlage

-

 

Zo af en toe maken we op kunst en Cultuur gebied een uitstapje, maar we zorgen er altijd voor dat er een link met Kampen is!

Ditmaal liep Carin Koopman in  Amsterdam Robert Roelink tegen het lijf, die op dit moment exposeert in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In een tentoonstelling met toonaangevende hedendaagse kunstenaars. Robert is opgeleid aan de kunstacademie in Kampen als Grafisch ontwerper. Ook Frank Jan van der Laan exposeert in de beurs. Hij is ook in Kampen opgeleid (als graficus.)

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/carin-koopman-robert-roelink]

foto 2

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen