donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenInzameling textiel voor de SPGIJ en S.A.P. de Zwartendijkruiters

Inzameling textiel voor de SPGIJ en S.A.P. de Zwartendijkruiters

-

Mensen uit Kampen en IJsselmuiden kunnen eind september weer textiel aan de straat zetten. Ze steunen daarmee het werk van de SPGIJ en de SAP de Zwartendijkruiters. Deze bieden aangepast paardrijden aan mensen met een functiebeperking.

Wat mag er allemaal in een inzamelzak?
De zak is te vullen met nieuwe of gebruikte kledingstukken. Ook tassen, hoeden, petten, schoenen, knuffels, riemen, gordijnen, beddengoed, handdoeken, sokken en poetsdoeken zijn welkom. Past het textiel niet in de inzamelzak? Dan kunt u ook een gewone afvalzak gebruiken.


Goed om te weten
Het is belangrijk dat het textiel droog en schoon is. De ingezamelde kleren zijn niet bruikbaar als er bijvoorbeeld verf- of olievlekken op zitten. Gaten of ontbrekende onderdelen zijn geen probleem. Vloerbedekking (matten en tapijt), speelgoed en breigaren mogen niet in de inzamelzakken. Deze materialen horen bij het grofvuil.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen