HomeRegiosportIsala’96 atleten starten het winterseizoen met Indoor Heerde

Isala’96 atleten starten het winterseizoen met Indoor Heerde

-

Zaterdag 15 november werd in Heerde, het indoorseizoen afgetrapt voor de atleten van Isala’96. Na een lang outdoorseizoen, trainen de atleten nu ruim een maand in de gymzalen van het VIA College. Tijd om eens te testen hoe onze atleten ervoor staan ten opzichte van de atleten uit de regio.

isalanieuwsRuim 30 jeugdatleten van Isala’96 kwamen in actie op de “meerkamp” 30 meter sprint, kogel en hoog. Aan het einde van de dag zijn de punten bij elkaar opgeteld en heeft Isala’96, vijf podiumplaatsen behaald. De meeste atleten hebben goed gepresteerd ten opzichte van hun eigen persoonlijke records.

Bij de jongens pupillen C was Josse Kampen de snelste van zijn leeftijdscategorie op de 30 meter sprint in een tijd van 5.94 seconden. Deze prestatie plus de andere prestaties was goed voor de derde plaats op de totale meerkamp. Bij de meisjes pupillen C was deze podiumplaats bestemd voor Valerie van Laar. Zei won met een gedeelde winst het hoogspringen met een hoogte van 0.85 centimeter.

Bij je jongens junioren D behaalde Sil Krediet ook de derde plaats. Met o.a. een snelle 30 meter in een tijd van 5.37 seconden weerde de eerstejaars zich erg goed. Jonne Siebrand behaalde als meisje D het enigste goud voor Isala’96. Met een tweede plaats op de sprint en twee eerste plaatsen op de kogel en hoog, was ze haar concurrentie te sterk af. Haar prestatie op het hoogspringen was erg goed voor deze periode van het jaar. Ze verbak het Kamperrecord naar een hoogte van 1.55 meter. Een prestatie van formaat.

De laatste medaille was voor Meisje C junior Manon Los. Ook zij was de snelste sprintster van haar leeftijd met een tijd van 5.27 seconden. Een ander knappe prestatie was van Silke Meijberg, zij behaalde een zeer snelle sprinttijd van 5.19 seconden, maar kon de gehele meerkamp helaas niet afmaken.