Jaarlijkse Kerstconcert D.E.V. in de Bovenkerk te Kampen.

DEV2

 

Op 2e Kerstdag 26 december a.s. geeft het Chr. Kamper mannenkoor D.E.V. haar jaarlijkse kerstconcert in de Bovenkerk te Kampen.

Dit jaar zal het koor worden ondersteund door een Strijkersensemble, Clara de Vries, sopraan en Marco den Toom als vaste organist, die het beroemde Hinsz-orgel zal bespelen in de koorbegeleiding, samenzang en orgelsolo. Het geheel staat o.l.v. Gerwin van der Plaats, die tevens ook de vleugel zal bespelen.

Het programma bestaat uit geliefde kerstliederen en daarnaast zullen dirigent en sopraan samen met het koor soleren in het overbekende “O Holy Night” en natuurlijk ontbreekt ook het “Stille Nacht” niet op het programma. Het gehele kerstconcert is te volgen via beeldschermen in de kerk. Aanvang kerstconcert om 20.0 uur, kerk geopend 19.15 uur. Vanaf 19.50 uur is er samenzang in de kerk.

Kaarten in voorverkoop € 12,50 p.p. Aan de kerk € 15,–.p.p.Kinderen t/m 15 jaar € 7,50 p.p. Deze zijn te verkrijgen bij Evangelische boekwinkel “De Rank”Oudestraat 17 te Kampen, Kaashuis ‘t Volle Pond, Hogehuisstraat 11 te IJsselmuiden, Helleman Woninginrichting, Oudestraat 141 te Kampen en The Read Shop, Oudestraat 41 te Kampen.

KERSTCONCERT D.E.V. 2015