dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportJEROEN VAN DEN BOSCH VERLENGD T/M DE ZOMER VAN 2016 BIJ GO-AHEAD...

JEROEN VAN DEN BOSCH VERLENGD T/M DE ZOMER VAN 2016 BIJ GO-AHEAD KAMPEN !!

-

De Technische Commissie van Go Ahead Kampen heeft bekend gemaakt dat er opnieuw een verlenging heeft plaatsgevonden bij Go Ahead Kampen.

Jeroen van de BoschOok de ‘laatste man’ Jeroen van de Bosch heeft gisteravond zijn contract met 2 jaar verlengd. “Al een aantal jaren is hij een stabiele factor als laatste man van het team en daarom zijn we zeer content dat ook Jeroen voorlopig nog in de rood gele kleuren te bewonderen zal zijn !! ”

Jeroen van den Bosch is na Jurrian ZandbergenJasper FixMadih Doufikar en Sander Morren de 5e speler die met 2 jaar heeft bijgetekend.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen