dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportJetze van Dijk 50 jaar Budoleraar

Jetze van Dijk 50 jaar Budoleraar

-

KAMPEN – Zondag 19 januari jl. was het 50 jaar geleden dat Jetze van Dijk zijn succesvolle carrière als Budo-leraar begon. Een aantal van zijn vroegere leerlingen besloot hem een verrassing te bezorgen. Toen Jetze, door zijn dochter Truus onder valse voorwendselen meegelokt, nietsvermoedend bij sportschool Van Dijk aankwam, bleken vele oud-judoka’s en karateka’s hem op te wachten. Zij vormden een erehaag in de hal van de sportschool en bij binnenkomst van hun ‘Sensei’ toonden zij hun respect door hem te groeten zoals dit in de judo- en karatesport de gewoonte is. Daarna kon Jetze de handen schudden van zijn oud leerlingen. Burgemeester Bort Koelewijn was aanwezig om hem namens de Gemeente Kampen een cadeau te overhandigen.

Jetze begon zijn sportschool in Kampen, nu 50 jaar geleden, op een klein zoldertje. Zijn bedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een sportschool met allure. Er wordt lesgegeven in Judo, Karate, Boksen en Fitness. De sportschool heeft onder leiding van Jetze vele nationale en internationale kampioenen voortgebracht. Alle aanwezige oud-leerlingen waren het er over eens dat de periode dat zij bij Jetze hebben gesport hen heeft gevormd voor de rest van hun leven. Tot op de dag van vandaag doen zij hier hun voordeel mee en zij kijken terug op een geweldige sport-tijd.

Jetze van Dijk 50 jaar budo lerar

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen