Junioren en pupillen Isala’96 werken laatste (medaille)wedstrijden af.

Isala mist
foto: Familie Kooiker

Zaterdag 20 september vond voor de CD-junioren de laatste medaille wedstrijd van dit seizoen plaats. In Dronten werd er door 240 atleten gestreden voor de laatste punten, die goed zijn voor een gouden, zilveren of bronzen medaille.

Na een mistige start van de dag, werd het uiteindelijk goed atletiek weer en zijn er nog diverse persoonlijke records verbroken en eerste plaatsen behaald. Zo wist Jonne Siebrand een gedeeld eerste plaats te behalen bij het hoogspringen. Met een hoogte van 1.50 en een goede sprong op 1.55 meter is het kamperrecord in zicht voor haar. Ook op het speerwerpen wist ze te verbazen met een knappe 23.02 meter. Hiermee werd ze tweede over 75 D meisjes. Mila Koster pakte bij de meisjes C een knappe zege op de 600 meter. Van af het begin heeft ze de wedstrijd hard gemaakt en kwam uit in een tijd van 1.50,49 minuten. Ilhem Tamrouti eiste de winst op bij het speerwerpen meisjes C in een slordig 31.52 meter.

Andere in het oogspringen prestaties waren er van onder andere Loek Könning. Hij wierp de discus naar een afstand van 32.87 meter. Judith Groen wierp haar speer naar 21.96. Rizlan Tamrouti, wierp ook een goede speer bij de D meisjes. Met een afstand van 14.93 behaalde ook zij de top 8. Bij de jongens D won Lars Bosman het kogelstoten met een afstand van 8.02 meter. Pieter van Wissen volgde knap met een afstand van 7.26 meter. Julian ten Hove behaalde een persoonlijk record op het verspringen met een afstand van 3.88 meter. Kijk voor meer uitslagen op http://www.avflevodelta.nl/uitslagen/ 

Pupillen Isala’96 sluiten seizoen af met Atletics champs

Zaterdag 20 september vond voor de pupillen de laatste Atletic Champs plaats. In Emmeloord werd er door de kleinste atleten teams gestreden om de winst. Isala’96 leverde twee teams aan de deze wedstrijd. Via de uitslagen site, kan per Isala’96 lid de persoonlijke records en prestaties van de dag nader worden bekeken.
Voor uitslagen : http://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/157/331/

Volgende week volgen de clubkampioenschappen en zal bepaald worden wie de nieuwe kampioenen zijn! 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*