Kampen: er komt glasvezel in Kampen

Foto van auteur

Goed nieuws voor de inwoners van Kampen. Er is voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten. Inwoners van Kampen, die zich nog niet hebben aangemeld voor glasvezel, maar alsnog mee willen doen, kunnen zich nog tot 14 september 2022, zonder extra kosten, aanmelden via deltanetwerk.nl. Na de zomervakantie start de aannemer met de eerste graafwerkzaamheden. De voorbereiding van de bouw is al gestart. Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws, de planning en de werkzaamheden.

Lokale inzet onmisbaar
Saba Eshaq, projectleider bij DELTA Netwerk: “Direct na de start van de campagne is er veel werk verzet in Kampen, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Lokale verkopers, ambassadeurs en verenigingen hebben zich enthousiast ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want mede daardoor hebben we dit mooie resultaat behaald. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Kampen zich verzekerd heeft van de komst van glasvezel en bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.”

Glasvezelaansluiting voor alle woningen
Gezien het animo voor glasvezel in Kampen willen RENDO en DELTA Netwerk iedere woning in Kampen, die in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting, aansluiten. Dus ook de woningen waarvan de inwoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Hiermee bereiden zij alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. De aansluiting is geheel vrijblijvend. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten.

Aanmelden kan tot 14 september 2022
Bewoners, die nog graag mee willen doen kunnen zich nog tot 14 september 2022, zonder extra kosten, aanmelden via deltanetwerk.nl en een abonnement afsluiten. Tot 14 september profiteren zij ook nog van een scherp welkomstaanbod bij de telecomaanbieders!

Meer informatie is ook te vinden op de website deltanetwerk.nl.

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie