woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenKampenaar (34) vraagt hulp voor behandeling Post Commotioneel Syndroom

Kampenaar (34) vraagt hulp voor behandeling Post Commotioneel Syndroom

-

“Op 31 oktober 2020 was ik bezig met mijn ochtend route als Verzorgende IG,toen ik geschept werd door een auto. In eerste instantie leek alles goed en ben ik gewoon naar mijn volgende cliënt gegaan. Eenmaal daar begon ik toch veel pijn te krijgen, en raar te praten. Nooit had ik toen kunnen bedenken dat dit het begin zou zijn van een hel die al 2.5 jaar duurt.” – dit zijn de openingswoorden van een inzamelingsactie van een bewoner uit Kampen op het GoFundMe-platform. Er wordt geld gevraagd voor een behandeling bij Move the Brain.

Na het ongeluk bleven de klachten aanhouden. Iedere dag hoofdpijn, geen licht kunnen verdragen, geen geluid, weinig andere prikkels en niemand kon vertellen waarom. Eind 2022 bleek dit een naam te hebben: Post Commotioneel Syndroom (PCS). Blijvende hersenkneuzing/hersenschudding klachten. Na veel onderzoek kwam de Kampenaar terecht bij Move the Brain, een centrum in Zeist gespecialiseerd in onder andere PCS klachten. Helaas wordt PCS in Nederland niet officieel erkend, en de behandeling niet vergoed door de verzekering.

“Ik ben 34 jaar en niet in staat om te werken of een sociaal leven te hebben. Iets afspreken is heel leuk, maar de dagen erna kan ik amper mijn bed uitkomen. Ik kan en wil dit niet meer.”

Het streefbedrag is 10.000 euro. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/help-me-heal-my-braindamage

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen