donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportKampenion 1 verslaat directe concurrent Vos Occasions/SKF 2

Kampenion 1 verslaat directe concurrent Vos Occasions/SKF 2

-

Zaterdag 18 november was een spannende dag voor tafeltennisminnend Kampen: de thuiswedstrijd tegen de directe concurrent voor de 4e plaats in poule A van de 2e divisie. Oftewel: lukt het Kampenion 1 om zich te handhaven of dreigt degradatie naar de 3e divisie?

Kampenion stond slechts één puntje boven Vos Occasions/SKF 2, maar had de uitwedstrijd – in september – verloren met 10 – 3. Dus dat het spannend zou worden, dat was wel duidelijk.

Kijkend naar de resultaten van deze competitie trad Kampenion in de sterkste opstelling aan, en Vos Occasions/SKF 2 had een sterke invaller meegenomen. Deze laatste (Edwin Vonk) bleef zaterdagmiddag als enige puntloos. Zijn teamgenoten Jeffrey Vonk en Jeffrey van Eek wonnen een partij en Erik Verzijl nam twee punten mee naar Veenendaal.
Jeffrey Vonk en Erik Verzijl wonnen het afsluitende dubbel. Bij Kampenion wonnen Gert-Jan de Lange en Thomas Niemeijer hun drie partijen en Ton Ringenier en Robin Lieftink een.

Met de eindstand van 8 – 5 op het scorebord kan Kampenion tevreden zijn. Met nog een wedstrijd voor de boeg is Kampenion nog niet helemaal verlost uit de klauwen van het degradatiespook, maar het mag zich redelijk veilig wanen. In de laatste wedstrijd, komende zaterdag, ontvangt Kampenion 1 Disnierats 1 uit Hoorn, de nummer 3 in competitie. Concurrent Vos Occasions/SKF 2 krijgt te maken met de nummer 2.
Alles is nog mogelijk maar Kampenion kan nu toch even wat geruster ademhalen.

Op de foto’s: Robin Lieftink (links) en Jeffrey van Eek.
Foto: © Guido Wessels

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen