Kampenion in actie voor tafeltennisrobot

Kampenion
Een kijkje in de hal van Kampenion – © G. Wessels

Tafeltennisvereniging Kampenion wil graag meer doen voor de jeugd en voor extra trainingsmogelijkheden voor jeugd. Daarom spaart Kampenion voor een tafeltennisrobot. Iedereen kan hierbij helpen via de actie ‘Spek de kas van je club’ van de Jumbo.

Een tafeltennisrobot helpt de trainers bij de trainingen in de hal van Kampenion. Spelers kunnen bij hun training in hun eentje tegen deze robot oefenen op speciale technieken, ook zonder dat er een trainer bij aanwezig is. Niet alleen erg nuttig maar ook nog leuk!

TTV Kampenion is al jaren een gezellige en succesvolle tafeltennisvereniging in Kampen en omstreken. Er wordt tafeltennis op allerlei niveaus gespeeld. Van recreantenniveau tot en met de Nederlandse top bij de jeugd. Kampenion nodigt iedereen uit om eens te komen kijken en natuurlijk ook om te tafeltennissen. Kom gerust eens binnen lopen tijdens een training. Voor de jeugd is dit mogelijk elke woensdagavond vanaf 18:30 uur. Ook is het voor senioren/recreanten mogelijk om mee te doen tijdens een training. Deze training vindt plaats op maandagavond vanaf 19:30 uur.

De eerste drie trainingen kun je gratis en zonder verplichtingen meedoen.

Contactgegevens:
De Maten 6 (in de hal bij The Real Gym)
e-mail: secretaris@kampenion.nl
website: www.kampenion.nl