zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportKampenion houdt stand in bekercompetitie

Kampenion houdt stand in bekercompetitie

-

De meeste competitiespelers van tafeltennisvereniging Kampenion genieten momenteel van een lange ‘zomerstop’. De najaarscompetitie begint pas weer in de week van 9 september. Toch zijn er nog genoeg sportieve tafeltennissers actief, met twee teams die deelnemen aan de in mei gestarte bekercompetitie.

Voorronde Succes

Het tweede bekerteam van Kampenion heeft uitstekend gepresteerd in de voorronde en is als eerste geëindigd in hun poule. Dit succes betekent dat het team door mag naar de achtste finale. Op 11 juni wisten zij hun laatste wedstrijd in de voorronde ruim te winnen met 12-6 tegen Swift 3 uit Deventer.

Uitblinkers van de Wedstrijd

  • Gerard Palland, Djengis van Nek en Gerard Wessels wonnen elk drie partijen, terwijl Martijn Haanappel twee partijen wist te winnen. Het duo Haanappel & Wessels behaalde bovendien de overwinning in het dubbelspel.

Competitieve Voortgang

Er is een duidelijke stijgende lijn zichtbaar bij het tweede bekerteam. Na een aarzelend begin met een nipte nederlaag tegen een team in Apeldoorn (10-8), verbeterden zij hun prestaties aanzienlijk. Tegen Batfighters 1 uit Elburg behaalden zij een overtuigende winst met 12-6.

De laatste wedstrijd van de voorronde zorgde ervoor dat Kampenion 2 naar de achtste finale gaat. Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 18 juni, thuis tegen het sterke Entac 1 uit Enschede. Kampenion kan alle aanmoedigingen goed gebruiken. De zaal is open om 20.00 uur.

Eerste Bekerteam

Het eerste bekerteam van Kampenion heeft de achtste finale helaas niet bereikt. Met een derde plaats in hun poule is het bekertoernooi voor hen ten einde gekomen.

Jeugdteam naar Hongarije

Ook voor de jeugd van Kampenion is het tafeltennisseizoen nog niet voorbij. Op donderdagavond 20 juni vertrekt een afvaardiging naar Hongarije. Daar zullen zij deelnemen aan het tafeltennistoernooi tijdens de Pápa International Youth Sports Day op 22 juni. De vier beste jeugdspelers van Kampenion zullen strijden tegen sterke tegenstanders uit onder andere Hongarije, Slowakije en Roemenië.

Kampenion blijft zich dus op verschillende fronten inzetten en presteren, ondanks de zomerstop. Met de aanstaande wedstrijden en internationale toernooien blijft de club volop in beweging.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen