Kampenion succesvol in Pápa

Zaterdag vond in Pápa, Hongarije, de jaarlijkse Mini-Olympiade plaats. Dit is een sportevenement voor de jeugd. Sporters uit de partnersteden van Pápa ontmoeten elkaar en binden met elkaar de strijd aan.

Gert Jan de Lange (links) in actie in Papa. © G. Wessels
Gert Jan de Lange (links) in actie in Papa. © G. Wessels

Ook tafeltennisvereniging Kampenion was erbij. Gert-Jan de Lange, Guido Wessels en hun coaches ontmoetten ‘oude’ bekenden en maakten een leuk en sportief evenement mee. De Kamper boys stuitten op zeer sterke tegenstanders uit Hongarije en Slowakije. Het niveau was hoger dan voorheen en dat betekende mooie en spannende wedstrijden. De Lange zette een knappe prestatie neer, hij bereikte een gedeelde derde plaats. Hij ging met een beker en een oorkonde naar huis. Wessels had al een tijdje niet getraind en kon zijn oude vorm nog niet vinden. Hij viel niet in de prijzen. Wel maakten allen er een geslaagde dag van.
Kampenion gaat nu in training voor de najaarscompetitie. Via de actie van Jumbo spaart Kampenion voor een tafeltennisrobot, voor extra trainingsmogelijkheden voor de jeugd. Iedereen kan bij Jumbo mee sparen voor Kampenion.

Gert Jan de Lange, 2e van rechts © G. Wessels
Gert Jan de Lange, 2e van rechts © G. Wessels