Kampenion vecht tegen het degradatiespook

 

 

 

 

tafeltennis

 

Na de (onverwachte) ruime 8 – 2 nederlaag bij Spaarne 1 vorige week moest Kampenion zaterdagmiddag punten pakken om nog kansen op handhaving te houden. Tegenstander Hilversum 3 deed vorige week wel goede zaken via een 3 – 7 zege. De Hilversummers lijken zich daarmee uit de directe gevarenzone te hebben gewerkt, maar natuurlijk wilden zij zich tegen Kampenion definitief in veilige haven spelen.
Het werd een moeizame wedstrijd voor team 1. In sommige wedstrijden bleken de tegenstanders te sterk en in andere net wat gelukkiger. Dat laatste zie je vaker in wedstrijden tegen spelers / teams die meer ervaring hebben op een hoger niveau. Uiteindelijk leed Kampenion een 3 – 7 nederlaag in een toch wel bijzondere wedstrijd. Bijzonder, want geen van de zes spelers bleef ongeslagen en niemand bleef zonder zege. Ivan Hollander, Gert-Jan de Lange en Ton Ringenier wonnen allen een wedstrijd. Zij boden goed tegenstand; het feit dat vijf van de tien partijen over de volle vijf games gingen, bevestigt dat. Het waren spannende, sportieve wedstrijden waarbij de gemoederen soms toch wat hoog opliepen, zowel bij spelers als toeschouwers.
Team 1 komt nog eenmaal in actie. Het ontvangt zaterdag GTTC Groningen 1 dat nog een kansje op de titel heeft. Kampenion zal weer volle bak moeten gaan en moeten proberen er tenminste een puntendeling uit te slepen. Ook bij een gunstige uitslag is het nog niet verzekerd van klassebehoud.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673