Kampioenschap AH Van Mierlo/Reflex uitgesteld na nederlaag in Zwolle

Zwolle 09-04-2016 Na de klinkende 4-0 thuiszege tegen VC Zwolle 2, reisde Reflex H1 af om nu het uitduel te spelen met als inzet het mogelijke kampioenschap in de 2e divisie.

reflex heren 1

In de 1e set werd er gestart met Lars Bergman, Sándor van Straten, Jorn Diender, Gerben Hendriks, Mark Snippe, Jeroen van Doorne en Willem-Maarten Heins. In de 1e set zag een goedgevulde tribune hoe Reflex deze set binnenhaalde met 23-25. De mannen uit Kampen wisten zich gesteund door veel Kampenaren. Toch ging het moeizaam maar wist de ploeg het nodige gaatje te slaan om de set te winnen.

In de 2e set begon de wedstrijd te kantelen, waar de Zwolse formatie de punten gemakkelijk binnensloeg, had Reflex meer moeite om tot scoren te komen. 25-20.

In de 3e set was het verschil met name in de spelverdeling. Waar de Zwolse setter naar hartelust zijn spelers vond, was het in die 3e set Eric Berkemeijer die in het veld kwam voor Jeroen om het tij te keren voor Kampen. Helaas geen succesvol resultaat; 25-21.

In de 4e set was Zwolle sterker en denderden ze door waar Reflex ophield met spelen. 25-18. In deze wedstrijd had het kampioenschap beslecht kunnen worden, maar haalde helaas niemand zijn niveau. Volgende week is er thuis een nieuwe kans tegen Side-out uit Slagharen. Een 3-1 winst is voldoende om kampioen te worden. Een mooie kans om het dan al te beslissen. Kom ploeg aanmoedigen. Tot in de reflexhal!