HartVoorBurkina

Kerst bij Jan Vayne

Foto van auteur

Vrijdag 20 december 2013 om 16.00 uur – Vrijdag 20 december 2013 om 20.00 uur

Jan Vayne

KAMPEN – In zijn eigen St. Annakapel – omgetoverd tot Christmas Chapel – geeft Jan Vayne op vrijdag 20 december twee sfeervolle kerstconcerten. Die zitten boordevol meesterlijke improvisaties op bekende kerstliederen, samenzang en muzikale intermezzo’s.

Het succes van Jan Vayne’s Christmas Chapel – vorig jaar driemaal uitverkocht – vraagt dit jaar om een vervolg met twee identieke concerten. Wie liever ’s middags gaat – bijvoorbeeld met het gezin – hoort dezelfde muziek als ’s avonds. Natuurlijk is het allereerst genieten van het onnavolgbare pianospel van de bekende pianist.

Talenten

Jan Vayne geeft in zijn St. Annakapel ook graag andere talenten gelegenheid om te schitteren. Zo zingt het Kamper Vocaal Ensemble in verschillende samenstellingen mooie liederen met daarbij een achtjarig operatalentje. Een zevenjarig meisje vertoont haar kunsten op de piano.

Kerstliederen

Uiteraard begeleidt Jan Vayne ook de samenzang van enkele bekende kerstliederen. Het publiek zit in de intieme kloosterkapel als het ware bij de meesterpianist thuis onder de kerstboom. Dat samen met een kop warme chocolademelk of glühwein en het feest is compleet.

Jan Vayne’s Christmas Chapel vindt plaats in de St. Annakapel aan de Broederweg 10 in Kampen. Aanvang kerstconcerten: 16.00 en 20.00 uur. Kaarten voorverkoop 25,00 euro. Tien euro korting op het middagconcert voor groepen vanaf tien personen, kinderen tot en met elf jaar en 65-plussers. Reserveringen: www.stannakapel.nl of 06-52051186.

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: