KHC krijgt veel te weinig (Video)

Wat kan het in voetbal soms ongelijk verdeeld worden. KHC had zich een andere opening van het seizoen gewenst. Tegen het povere WHC moest het echter de punten laten.

KHCDe start van de wedstrijd was dramatisch voor KHC want na enkele seconden lag de bal al achter een verbouwereerde doelman Loet-Loetoer. Daarna een veel beter KHC dat kans op kans kreeg. In de 7e minuut ging een schuiver van Karin Gabara rakelings naast.

In de 11e minuut ging Ibrahim Tuncer alleen op de doelman af, maar in plaats van de bal af te geven op de vrij voor het doel staande Leroy Knol ging hij voor persoonlijk succes en dat liep op niks uit. In de 18e minuut wederom een prima kans voor KHC, Tom Diender kreeg de bal maar zijn inzet werd nog net aangeraakt door een verdediger zodat de bal over de achterlijn ging. In de 22e minuut wederom een kans voor Tom Diender die op randje van buitenspel mocht doorgaan, dit maal liet hij de bal ongecontroleerd van de voet rollen.

In de 36e minuut nog een kans voor Leroy Knol maar ook hij wist het doel niet te vinden zodat de ruststand 1-0 was. Na rust een rommelige fase waarin beide partijen niet goed speelden. Toch kreeg KHC weer een enorme kans, Tom Diender schoot in de draai de bal fraai in maar een verdediger toucheerde de bal nog net tot hoekschop. KHC kreeg nog een domper te verwerken Lesley de Munnik die fantastisch speelde moest met een liesblessure naar de kant en werd vervangen door Durk van der Leest. In de 74e minuut kwam KHC volkomen verdiend op 1-1. Leroy Knol bracht met een uiterste krachtsinspanning op de achterlijn de bal hoog voor het doel. De voor Ibrahim Tuncer ingevallen Jeffrey van der Vlist kopte de bal snoeihard via de onderkant van de lat binnen.

KHC had echter vanmiddag het geluk niet aan haar zijde, even later vanaf de aftrap wist WHC dat nagenoeg geen kansen kreeg vanmiddag de 2-1 te maken. KHC gooide vervolgens alles op alles maar kreeg de pin op de neus. WHC liep nog uit tot 3-1 in de voorlaatste minuut.
Resumerend een zeer ongelukkige competitie start voor KHC dat ondanks dat het veel sterker was, en hard knokte voor de punten met lege handen naar huis ging. Echter gezien het spel kan het vertrouwen hebben voor de volgende wedstrijd. De sportieve wedstrijd in Wezep werd goed geleid door scheidsrechter Meuleman uit Ommen. Volgende week de 1e thuiswedstrijd, tegenstander is het Zwolse WVF. De wedstrijd op sportpark De Venen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Smit uit Nunspeet. Na afloop is er muziek in de kantine met zanger Rob Hollander.

Man van de wedstrijd – Lesley de Munnik

Video WHC-TV

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*