KHC neemt sportieve revanche op ASV Dronten

KHCKHC had nog wat goed te maken tegen ASV Dronten. De polderbewoners kaapten vorig seizoen de titel voor de neus van KHC weg. Ook de uitwedstrijd werd nipt verloren, dus alle reden om nog een keer vol gas te geven voor de trouwe supporters.

KHC ging vanaf het begin vol in de aanval, en dat leverde spannende momenten op voor het doel van ASV Dronten. Al in de 2e minuut was het raak, net als vorige week tegen FC Zutphen was het Erik Post die fraai scoorde. Een ontketende Tom Diender bracht de bal diverse keren voor het doel, en ASV Dronten ging hierbij door het oog van de naald. In de 19e minuut een dot van een kans voor Kevin Isidora, maar zijn kopbal ging rakelings naast. In de 37e minuut was het wel raak Jarron de Lange bracht de bal voor het doel, en nu was Kevin Isidora wel tref zeker 2-0.

Na rust in de 51e minuut een fraaie treffer van Ton Diender op aangeven van de sterk spelende Justin Drost. ASV Dronten bracht in de slotfase de stand nog op 3-1 na foutief uitverdedigen. Na het eindsignaal van de prima leidende jeugdige scheidsrechter Martijn Kieft uit Putten overheerste een tevreden gevoel. KHC heeft het met een 6e plek op de ranglijst en 40 punten uitstekend gedaan in deze uiterst vermakelijke 1e klasse D. De groep en begeleiding verdienen dan ook een groot compliment. Na afloop werd afscheid genomen van Jeffrey de Nooijer, die verkast naar Dieze west en Arjan Bults die een jaartje stopt wegens studie verplichtingen.

Man van de wedstrijd: Justin Drost

Het 2e elftal van KHC gaat nog even door in de nacompetitie, donderdag a.s. ( Hemelvaartsdag) speelt KHC 2 thuis tegen Sparta Enschede 2. Het duel op Sportpark De Venen begint om 14.30.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*